Těstoviny s pestem, chřestem a sušenými rajčaty

Tyto těstoviny jsou ideálním (nejen) jarním pokrmem hlavně v případech, kdy na vaření nemáte moc času.

Zdravé recepty

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • těstoviny pro 4 osoby
  • 1/2 kg chřestu
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1/2 hrnku bazalkového pesta
  • 1/3 hrnku sušených rajčat, pokrájených
  • 1/3 hrnku mozzarelly, pokrájené
  • sůl a pepř
  • 4 vejce

Postup

1

Těstoviny uvařte podle návodu.

2

Z chřestu odkrojte dřevité stonky, rozložte jej na plech, pokapejte olejem, posolte a opepřete podle chuti a dejte péct na 10 minut na 220 °C. Poté chřest pokrájejte na cca 2 cm dlouhé kousky.

3

V míse smíchejte uvařené těstoviny, pečený chřest, pesto, sušená rajčata a mozzarellu. Osolte a opepřete podle chuti.

4

Těstoviny můžete doplnit ještě volským okem.

Poznámka

Zdroj: http://damndelicious.net/2012/07/21/pesto-pasta-with-sun-dried-tomatoes-and-roasted/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Máslové sušenky s brusinkami a bílou čokoládou nejen na Vánoce

Celozrnné karobové muffiny

Luxusní cukroví – Dortová lízátka

Dýňové lívanečky se zakysanou smetanou, javorovým sirupem a ořechy

Švédský jablečný koláč

Video: Křupavé medové kuřecí špalíčky

Cibulová polévka s uzenou paprikou

Cizrnová polévka

Expresní máslové řezy s čokoládou a ořechy

Jahodovo-rebarborový crumble

Špagety s bazalkovým pestem

Dýňový cheesecake