Tapioková “krupicová“ kaše

Vzpomínáte na krupicandu s grankem a máslíčkem od maminky? Kdo by ji neměl rád. :-) Co takhle zkusit paleo verzi této mňamky z tapiokových perel? Už se těším, až ji budu vařit vlastním dětem.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g tapiokových perel
  • 300 ml vody
  • 500 ml kokosového mléka
  • špetka soli
  • 2–3 lžíce sladidla (např. javorového sirupu)
  • nepražené kakao
  • přepuštěné máslo

Postup

1

Tapiokové perly propláchneme, namočíme do vody a necháme pár hodin nebo ideálně přes noc nabobtnat v lednici.

2

Perly i s vodou smícháme v hrnci s mlékem a špetkou soli.

3

Vaříme za stálého míchání 15–20 minut, dokud se nevytvoří hustá kaše.

4

Přidáme sladidlo, aby byla kaše krásně sladká a pořádně zamícháme.

5

Před podáváním posypeme kakaem a polijeme máslem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jemné banánové muffiny s mákem a skořicí do 30 minut

Avokádovo-vaječné mini wrapy

Portobello burgry

Vánoční cukroví – křehké mandlové rohlíčky

Kuřecí satay

Penne all´arrabbiata

Rychlé masové kuličky se zeleninou

Tvarohové lievance

Celozrnné bábovičky s jogurtem

Letní ananasový salát s jablky a konopným semínkem

Vajíčkový salát

Francouzská cibulová polévka s bylinkami