fbpx

Rychlé špagety na másle s parmazánem a špenátem

Velmi rychlý a snadný recept na špagety s krásně plnou chutí parmezánu a špenátu. K dokonalosti je přivádí lehká vůně česneku a másla. U nás doma je to VELMI oblíbený recept. 🙂

Recept na špagety s parmazánem

Ingredience

  • 240 g neuvařených těstovin
  • 3 lžíce másla
  • 2 stroužky česneku, nadrcené
  • 5-6 hrnků baby špenátu
  • 1/2 hrnku strouhaného parmazánu
  • sůl a pepř k dochucení

Postup

1

Dejte vařit těstoviny dle návodu na obalu. (Poté slijte a schovejte přibližně půl hrnku vody z těstovin.)

2

Mezitím v rendlíku rozpusťte máslo, přídejte česnek a chvíli restujte. Vmíchejte uvařené těstoviny, špenát a vodu z těstovin. Vše dobře promíchejte a restujte, dokud špenátové listy lehce nezměknou.

3

Poté přisypte parmazán a promíchejte. Osolte, opepřete a podávejte.

Mohlo by vás zajímat:
parmazán špagety těstoviny Těstoviny

Zdroj: www.twopeasandtheirpod.com

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře