Snadné perníkové muffiny pro vegany

Nejoblíbenější recept při nečekané návštěvě, nebo když mě prostě honí mlsná po poli.

Carrie Vega

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g hl. mouky
  • 50 ml vody
  • 1 lžíce Zajíce (sojové sušené mléko)
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžíce kakaa
  • 1 lžíce datlového sirupu
  • 0.5 (6 g) balení kypřícího prášku do pečiva
  • 2 lžíce třtin. cukru

Postup

1

Nejdříve smíchej všechny suché ingredience, promíchej a potom přidej tekuté ingredience. Přidej vodu postupně, dokud nemá těsto tu správnou konzistenci, potom postupně naplň košíčky na muffiny cca do 3/4.

2

Tohle množství vydá na cca 8 muffinů. Dej je do trouby rozehřáté na 170°C, nech péct 20 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Křehké kynuté uzlíky s česnekem a strouhaným čedarem

Kuřecí roláda plněná kuskusovou nádivkou

Opravdu rychlý dezert bez přidaného cukru

Květákové kari s rýží

Květákové pickles

Pohankové knedlíky

Cheesecake s arašídovým máslem a čokoládovou ganachí

Nízkosacharidová kuřecí prsa s mrkví a květákovou rýží – porce jen 310 kcal

Meruňkové muffiny

Lokše

Čokoládová pěna

Jablečný mrkvový koláč se stracciatellovým krémem