Rychlé bezlepkové melasky

Pokud potřebujete doplnit energii zdravým způsobem, jsou melasky to pravé pro vás. Plné vlákniny, železa, rutinu...

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g světlé pohanky
  • 130 g melasy
  • 70 g tuku (máslo, ghí nebo kokosový olej)
  • 2 lžíce psyllia
  • 1 vrchovatá lžička skořice

Postup

1
Pohanku rozmixujeme v mixéru - můžeme samozřejmě použít už hotovou koupenou pohankovou mouku.
2
V kastrůlku rozehřejeme tuk, přidáme melasu a skořici, promícháme a nakonec přidáme pohankovou mouku a psyllium.
3
Dvěma lžičkami tvarujeme na plech na pečící papír nočky, které rozmáčkneme navlhčenou vidličkou.
4
Dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů a pečeme 13 - 15 minut.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Křupavé máslové sendviče s náplní z jablek a goudy

Zapékaná quinoa s kuřetem, brokolicí a sýrem

Ovocný salát se sýrem cottage ála Piña colada

Nepečený koláč s krémovou náplní a jahodami

Brownies cupcakes

Nádherně vláčné, čokoládové brownies

Kuřecí satay

Video: Skořicové Chimichangy s jahodovou cheesecake náplní za pár minut

Snadné lahodné karamely s čokoládou a mandlemi

Zdravý banánový chlebíček

Žitná pizza s mletým masem

Zapékané topinky s houbami, sýrem a tymiánem