Řepová polévka

Červená řepa je neskutečně zdravá zelenina se spoustou vitamínů. Jenže ne každému chutná. Zkuste ji ale propašovat do zeleninového krému. Chuť řepy zde díky další kořenové zelenině není tak výrazná a bude tak chutnat i těm, kdo řepovou polévku jinak moc nemusí. A co teprve ta barvička!

Broccolicious

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Suroviny:

  • 2 střední červené řepy
  • 1 cibule
  • 2 menší mrkve
  • 1 petržel
  • 1/2 celeru
  • 2 brambory
  • 1 l zeleninového vývaru / zeleninový bujón
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř

Postup

1

Veškerou zeleninu oloupejte, očistěte a nakrájejte na kostičky.

2

V hrnci rozehřejte olej a nechejte na něm zesklovatět na jemno nakrájenou cibuli. Poté přidejte veškerou zeleninu, 2 minuty restujte s cibulí a poté zalijte vývarem.

3

Vařte 45 minut, osolte, opepřete a poté rozmixujte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Smetanová panna cotta s osvěžující jahodovou omáčkou

Jemná celerová pomazánka s česnekem hotová za chvíli

Lahodná mrkvová buchta s vanilkovým krémem ve 3 krocích

Makaróny se směsí z avokáda

Plněné špenátové taštičky

Vánoční ořechy plněné kakaovým krémem

Spaghetti cacio e pepe

Sýrové tyčinky s česnekovým dipem

Špaldové palačinky s mozzarelou a bazalkovým pestem

Vláčný čokoládový dort bez mouky

Luxusní čokoládový dort ala Panna cotta

Cuketové lasagne