Pstruh na másle

Naprostá klasika. Hezky čistě a snadno. :)

Monika Žižková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 ks pstruh
  • timián, sůl
  • brambory
  • zeleninová obloha
  • máslo na smažení

Postup

1

Rybky očistíme, naplníme tymiánem či jiným kořením, osolíme a smažíme na másle z obou stran.

2

Uvaříme brambory či jinou přílohu. A připravíme si nějakou tu zeleninovou oblohu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pohanka s žampiony, mrkví a špenátem

6 nejlepších velikonočních receptů

Voňavé pomalu dušené hovězí s hlívou a kapustičkami

Těstoviny s syrovo ořechovou omackou

Nepečené kakaové pralinky bez přidaného cukru do 20 minut

Dýňová polévka

Točený koláč s náplní z jarní cibulky a strouhaného sýra

Lahodné lískooříškové mléko

Cuketová topinková směs

Čokoládová pěna

Okurková limonáda

Pohankové tofu karbanátky