Pohankový dezert

Jakate

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500 g pohanky lámanky
  • 4-5 jablek
  • 3 lžičky skořice
  • 2 lžíce kakaa
  • 0,5 balíčku rozinek
  • 100 g medu
  • třtinový cukr

Postup

1

Pohanku dáme do mísy a zalijeme ji v poměru 1:1 vroucí vodou. Necháme 10 minut odležet.

2

Nastrouháme jablka a přidáme k pohance.

3

Přidáme skořici, kakao, rozinky a třtinový cukr podle chuti. Vše důkladně promícháme.

4

Těsto dáme do vyššího plechu vymazaného olejem. Pečeme 15 minut na 180°C.

5

Po vytažení přelijeme medem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Baby grilované papričky s koriandrem a uzenou solí

Lahodné lískooříškové mléko

Smažený květák zdravěji aneb pečný v sýrovém těstíčku

Domácí listové těsto

Studená kokosová polévka s ovocem

Rychlý tvarohový koláč s mákem, jablky a bez přidaného cukru

Křupavé cibulové kroužky bez smažení

Sušené švestky s mandlemi a čokoládou

Pikantní pomazánka z kysaného zelí a řepy

Kukuřičné lívance

Bezlepkové bramborovo-pohankové noky

Cuketové nudle s kešu avokádovou omáčkou