Pohankový dezert

Jakate

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500 g pohanky lámanky
  • 4-5 jablek
  • 3 lžičky skořice
  • 2 lžíce kakaa
  • 0,5 balíčku rozinek
  • 100 g medu
  • třtinový cukr

Postup

1

Pohanku dáme do mísy a zalijeme ji v poměru 1:1 vroucí vodou. Necháme 10 minut odležet.

2

Nastrouháme jablka a přidáme k pohance.

3

Přidáme skořici, kakao, rozinky a třtinový cukr podle chuti. Vše důkladně promícháme.

4

Těsto dáme do vyššího plechu vymazaného olejem. Pečeme 15 minut na 180°C.

5

Po vytažení přelijeme medem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zapečené brambory se zelím

Polévka z pečeného květáku

Tataráček z červené čočky

Pečené krevety v medové marinádě

Zapečené jáhly se zelím a uzeným tofu

Krémové špagety s řepou

Video: Tiramisu palačinkový dort, který zvládnete bez trouby i zkušeností

Letní melounový koktejl bez cukru

Recept na jarní pampeliškový med

Video: Extra vláčný čokoládový dort

Jednoduché vánoční jahodové figurky pro děti

Jemná kakaová kolečka s hutnou čokoládovou náplní