fbpx

Ingredience na 10 porcí

  • 500 g pohanky lámanky
  • 4-5 jablek
  • 3 lžičky skořice
  • 2 lžíce kakaa
  • 0,5 balíčku rozinek
  • 100 g medu
  • třtinový cukr

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Pohanku dáme do mísy a zalijeme ji v poměru 1:1 vroucí vodou. Necháme 10 minut odležet.

2

Nastrouháme jablka a přidáme k pohance.

3

Přidáme skořici, kakao, rozinky a třtinový cukr podle chuti. Vše důkladně promícháme.

4

Těsto dáme do vyššího plechu vymazaného olejem. Pečeme 15 minut na 180°C.

5

Po vytažení přelijeme medem.

Mohlo by vás zajímat:

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře