Pecorino s marmeládou

Vynikající slaný ovčí sýr ze Sardinie Pecorino spojený s klasickou marmeládou nebo vinnou želatinou.

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • ovčí sýr pecorino (pecorino sardo nebo pecorino romano)
  • marmeláda nebo vinná želatina

Postup

1

Sýr nakrájíme dle libosti na menší kousky.

2

Podáváme společně s marmeládou. Sýr do ní stačí namáčet nebo ji na něj nanášet lžící.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlá a výborná polévka z červené čočky

Jemná polévka s kuřecím masem a zeleninovými nudličkami

Nepečené ovesné sušenky s arašídovým máslem a kakaem do 30 min

KFC Stripsy

Fenyklový krém s tortilla chipsy

Klasický domácí dýňový koláč s voňavým kořením

čerti z kynutého těsta

Čerti z kynutého těsta

Kuřecí pie

Sladké trojúhelníčky z tvarohového těsta se skořicovým cukrem

Polévka z hlívy ústřičné

Nepečený letní cheesecake s třešňovým želé

Domácí rýmovníkový sirup