Nepečený cheesecake s čokoládovou krustou a vrstvou Nutelly

Tento recept sice není dietní, za to je opravdu jednoduchý a hlavně naprosto famózní. Nemusíte nic péct, ani vařit želatinu. Kombinaci tvarohu, Nutelly a smetany se prostě nedá odolat

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

  • 300 g čokoládových sušenek
  • 100 g rozpuštěného másla
  • 350 g Philadelphie (můžete nahradit Lučinou)
  • 300 g Nutelly
  • 4 lžíce moučkového cukru
  • 300 g smetany ke šlehání

Postup

1
Sušenky rozdrťte na jemno v mixéru. Odeberte přibližně čtvrtinu a do zbytku přidejte rozpuštěné máslo.
2
Vymíchejte hladkou směs a přesypte jí na dno dortové formy o průměru 24 cm (formu vyložte pečícím papírem).
3
Sušenkovou směs namačkejte na dno a dejte celou formu na hodinu do lednice.
4
V míse smíchejte Philadelphii, cukr, smetanu a vše rozšlehejte do jemné konzistence.
5
Vyndejte formu z lednice a nalijte na sušenkové dno přibližně polovinu krému. Dejte do mrazáku přibližně na hodinu.
6
Rozpusťte Nutellu a vlijte ji na krém. Opět dejte do mrazáku, na půl hodiny.
7
Nakonec vlijte poslední vrstvu krému na povrch dortu, urovnejte a posypte rozdrcenými sušenkami. Nechte dort přes noc v lednici a druhý den podávejte.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vynikající krtkův dort na plech

Předvánoční lehký koláč z tvarohu a vanilkového pudinku

Jemný koláč s ořechovou náplní a medem

Video: Brusinková vločka z hermelínu a brusinkového listového těst

Mátový cheesecake s čokoládou

Bezlepková čokoládová roláda s kokosovou náplní

Olivový krém

Domácí mini koblížky s vanilkovou polevou

Nejlepší recept na perníčky

Dýnovy džus

Smetanové kuře v kukuřičné strouhance

Nepečené čoko řezy s ovesnými vločkami za 30 minut