Korpus:
Vanilkový krém:
Na naplnění:
Troubu si předehřejte na 180 stupňů. Pečící plech o velikosti 30x20 cm si vyložte pečícím papírem či vymažte máslem a vysypejte moukou.
Ve velké míse smíchejte mouku, kakao, prášek do pečiva a cukr. V jiné míse smíchejte kondenzované mléko, vajíčka, zakysanou smetanu. Tekutou směs vlijte do sypké a důkladně promíchejte. Vzniklé těsto rozprostřete na plech a pečte 25 minut, nebo dokud špejle po propíchnutí nebude čistá. Upečený korpus vyjměte z trouby a nechte vychladnout.
Mezitím si připravte krém. Z mléka oslazeného cukrem uvařte velmi hustý pudink, podle instrukcí na obalu. Poté přemístěte do mísy a za občasného míchání nechte vychladnout. Mezi mícháním pudinku si nastrouhejte čokoládu najemno. V míse smíchejte tvaroh, zakysané smetany s vanilkovým cukrem. Do tvarohové směsi zašlehejte pudink a vytvořte hladký krém. V jiné míse si vyšlehejte smetanu v nadýchanou šlehačku. Do pudinkového krému přisypte nastrouhanou čokoládu a nakonec velmi jemně zaviňte šlehačku.
Upečený korpus necháme vychladnout a poté vydlabeme vnitřek. Vydlabanou část rozdrobíme na drobenku. Na plechu ponechte pouze okraje buchty a její spodek. Banány podélně prokrojte a poklaďte je na vydlabaný korpus. Na banány naneste krém a povrch zasypejte rozdrobeným korpusem. Před podáváním nechte odležet v lednici. Dobrou chuť. :)