Mrkvové pesto

Pesto se dá připravit nejen z medvědího česneku, ale např. i z mrkvové natě. A je výborné!

reBarbora's kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • Nať z mrkve – já použila z 8 mrkviček
  • 2 – 3 stroužky česneku
  • 2 hrsti slunečnicových semínek
  • sůl
  • olej

Postup

1

Nať si očistěte a zbavte tvrdých stonků. Dejte do mixéru spolu s česnekem s slunečnicovými semínky a rozmixujte.

2

Osolte, přidejte dvě lžíce oleje a dejte do sklenice. Zalijte olejem, který to zakonzervuje. V ledničce pak vydrží několik měsíců.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krásné cupcaky s kokosovou náplní a limetkovým krémem

Černé rýžové nudle s cukrem a ořechy

Tres leches cupcakes

Za 15 minut připravíte tyto fitness nepečené čoko-koko řezy bez mouky

Tvarohové knedlíky

Pohankový dezert

Banánový hrníčkový dort se zmrzlinou

Pudinková žemlovka

Bezlepkový Sachr dort

Rolka z prosciutta a ricotty

Česnek naložený v octovém nálevu s bobkovým listem

Afrika řezy ze špaldové mouky