Medová kuřecí křidélka s rýžovými nudlemi

Kdybych nevařila pro prcka, dala bych tam i sójovou omáčku, ta tomu dodá pomyslnou třešničku na dortu, ale i tak je to moc velká dobrota!

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 9 kusů kuřecích křidélek
  • 2 PL medu
  • 4 PL rajčatového pyré
  • 1 PL oleje
  • 1 KL drceného kmínu
  • 1 KL sušeného tymiánu
  • 1 KL (necelá) soli (používám růžovou himálájskou anebo mořskou nerafinovanou sůl)
  • hrsti mraženého hrášku
  • rýžové nudle

Postup

1

Křidélka si pořádně omyjeme a dáme do velké mísy.

2

Přidáme olej, med, pyré kmín, tymián i sůl a pořádně vše promícháme tak, aby byla celá křidélka obalená.

3

Dáme do pekáčku a peču asi 60 minut na 190 stupňů.

4

Mezitím si podle návodu připravíme rýžové nudle a hodíme do vody prohřát mražený hrášek.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Šťavnatá kuřecí prsa se slaninou a mozzarellou

Valašská kyselica od cérky z valmezu

Pečené kuře s mrkví a brambory

Nejvláčnější perník na světě!

Fíkový koláč se sýrem

Geniální párty drink – melounové želé panáky

Salátové rolky s kroupami a cuketou

Sýrové mini závitky

Ovesná kaše s jablky, ořechy a skořicí

Jemné vafle ze špaldové mouky a kefíru

Vegetariánské zelené kari

Guláš z hlívy