Lehká pomazánka z ricotty a vajec

Tuto pomazánku dělám často. Je skvělým zdrojem bílkovin, tudíž zasytí na dlouho dobu. Perfektní je na snídani s domácím chlebem.

Domi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 6 vajec
  • 200 g ricotty
  • 1 menší cibule
  • 1 lžíce jogurtu
  • 1 lžíce hořčice
  • sůl, pepř

Postup

1

Nejprve uvaříme vejce a necháme je vychladnout.

2

Cibuli nakrájíme na jemno, smícháme s ricottou, horčicí, jogurtem, osolíme, opepříme, a přidáme nakrájená vejce. Vše promícháme. Necháme odležet nejlépe přes noc, aby se propojily všechny chutě.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nejlepší dýňové muffiny

Chléb se špenátovo-bylinkovým pestem

Plněné zapečené jablíčko s bílkovým sněhem

Nepečený cheesecake s čokoládou

Nepečené vánoční kokosové kuličky plněné čokoládou za 30 minut

Knedlíky z celozrnného pečiva

Šťavnaté květákovo – batátové bochánky s česnekem a rozmarýnem

Pohankové rychlorizoto

Pečený losos

Nepečený třívrstvý koláč s jahodami a bílou čokoládou

Vege palačinky s banány a kokosem

Tymiánové brambory pečené s řepou a mrkví