Jáhlová kaše s kapkou agáve, jahodami a kostičkou lindt

niki.zurovcova

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 ml polotučného mléka
  • jáhlová směs dle hustoty kaše
  • agávový sirup
  • 2 jahody
  • 1 kostička hořké jahodové Lindt

Postup

1

Ohřejeme si mléko, za stálého míchání postupně přisypáváme jáhlovou kaši a míchám vidličkou do požadované hustoty. Osladíme kapkou agávového sirupu, přidáme na drobno nakrájené jahody a nastrouhanou kostičkou čokolády.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Svěží pesto z medvědího česneku hotové za 10 minut

Recept na lahodný čokoládový dort s polevou

Video: Párty lasagnový dort, bez bešamelu ale se 3 druhy sýra

Zapečená šunka se špenátem

Citronové těstoviny s bazalkou

Jahodovo-rebarborová zmrzlina

Zdravé cuketové lasagně s voňavými bylinkami

Čokoládové mini cheesecaky s kokosovo – pekanovou polevou

Extrémně rychlý a snadný zmrzlinový dezert ze 3 ingrediencí

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Třívrstvé citónové řezy se smetanou a vlašskými ořechy

Cookies nanuky

Křehký hruškový koláč s mandlemi