Ingredience na 2 porce

  • 100 g špenátu
  • 4 tlusté plátky šunky
  • 4 vejce (rozšlehaná)
  • 4 lžíce smetana
  • 50 g ementálu (nastrouhaný)
  • 1 špetka soli a pepře

Postup

Celkový čas přípravy: 15 min

1

Omytý špenát vložte do cedníku, který postavte do dřezu. Zalívejte vařící vodou, až listy zkřehnou. Nechte okapat.

2

Předehřejte si troubu. Do dvou žáruvzdorných misek vložte plátky slaniny, přikryjte je rovnoměrně špenátovými listy a okořeňte solí a pepřem.

3

Zalijte vejci a polijte smetanou. Posypejte sýrem a vložte do trouby na přibližně 10 minut.

Mohlo by vás zajímat: Bezlepkové, Hlavní jídla, Hotové do 30 minut, Pro začátečníky

Zdroj: www.bbcgoodfood.com

Hodnocení a komentáře

Filip

Filip

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře