Farfalle s tuňákem, olivami a kapary

Snadné a rychlé

Autor

Rated 0.0 out of 5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 400 g těstovin farfalle
  • 6 lžic olivového oleje
  • 2 lžičky česneku (prolisovaný)
  • 400 g konzervovy tuňáka (bez šťávy)
  • 85 g černých oliv bez pecky (nakrájené na poloviny)
  • 2 lžíce kapary (okapané)
  • 1 špetka petržele (nahrubo nakrájená)

Postup

1

Uvařte těstoviny podle instrukcí na obalu a slijte. Na dně hrnce si nechte trochu vody.

2

Vraťte těstoviny do hrnce, přidejte česnek a olivový olej. Za stálého míchání ohřívejte na mírném ohni asi minutu, aby se vše hezky vstřebalo.

3

Přidejte zbylé ingredience, okořeňte a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jarní salát s kapustou, pikantní cizrnou a domácím dresingem

Točený koláč s náplní z jarní cibulky a strouhaného sýra

Tartaletky s krémem z ricotty a tvarhou

Makaróny s bazalkovým pestem, tofu a rajčaty

Pečený pstruh s tymiánem

Nepečené čokoládové pohárky plné kávového krému

Teplý zeleninový salát s adzuki fazolí a slzovkou

Jednoduchá hrachová polévka

Video: 4 varianty na 3 minutový dortík z mikrovlnky

Snadný banánový dort s čokoládovou ganachí + Videorecept

Květáková polévka

Mrkvový dort