Dýňová polévka hokkaido

Jakate

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • menší dýně Hokkaido (500 g)
  • 1 cibule
  • lžíce másla
  • 100 ml smetany
  • sůl
  • pepř
  • 1 menší mrkev

Postup

1

Na másle zpěníme cibuli, přidáme oloupanou a nakrájenou dýni a nastrouhanou mrkev. Vše jemně osmahneme a podusíme 15 minut s vodou.

2

Vše rozmixujeme ponorným mixérem a přidáme smetanu pro zjemnění.

3

Osolíme, opepříme podle chuti. Můžeme přidat chilli.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Brownies

Podrobný návod na snadný dort ve tvaru sovičky

Nakládaný balkánský sýr

Tiramisu

Jablečný dortík

Beránek co má koule

Grilovaný seitan s pečenou zeleninou

Fit tvarohové palačinky

Slaný špaldový koláč s náplní z ricotty, brokolice a bylinek

Domácí majonéza bez vajec

Rebarborový koláč s jogurtovou náplní a špetkou zázvoru

Video: Nepečené ovocné energy tyčinky ve 3 krocích