Delikátní těstovinový salát s červenými hrozny, ořechy a slaninou

Jedinečný těstovinový salát s velmi širokým spektrem svěžích chutí. Kombinace ořechů, hroznů a slaniny je naprosto úžasná.:)

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

1 hrnek nasekaných pekanových, nebo vlašských ořechů
480 g těstovin
450 g uvařené čerstvé brokolice
1 hrnek majonézy
1/3 hrnku cukru
1/3 hrnku nakrájené červené cibule
1/3 hrnku červeného vinného octa
1 lžička soli
2 hrnky červených hroznů bez semínek, nakrájených na poloviny
8 plátků slaniny, usmažených a rozdrobených na kusy

Postup

1

Předehřejte troubu na 180 °C. Pokrájené ořechy dejte v jedné vrstvě na plech vyložený pečícím papírem a nechte přibližně 5 až 7 minut péct, dokud nezačnou vonět.

2

Uvařte těstoviny dle instrukcí na obalu.

3

Rozkrájejte brokolici na menší růžice, oddělte o stonků a ty jemně pokrájejte.

4

Smíchejte majonézu,cukr, cibuli, ocet a sůl ve velké misce. Přidejte brokolici, horké těstoviny, hrozny a promíchejte. Nechte tři hodiny chladnout. Vmíchejte kousky slaniny a ořechy těsně před podáváním.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Originální sýrový předkrm s červeným vínem ve tvaru ananasu

Dýňovo-citrusové smoothie

Špenátové brambory

Video: Mini větrníčky s čokoládovým krémem a čokoládovou polevou

Domácí rohlíčky plněné tvarohem s pomerančovou příchutí

Kakaovo čokoládový mugcake

Extra-semínkový chléb

Dýňový flammkuchen s cibulí a rozmarýnem

Cizrna na paprice

Video: 6 originálních dezertů z mikrovlnky, hotových do 5 minut

Citrónovo-makové sušenky

Veganská dýňová polévka