Love Nut – Love-tella – Suprová oříšková pomazánka

Suprová oříšková pomazánka bez chemických blbin s láskou dělaná.

LP Angel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 240 g lískových oříšků
  • 50 g holandského kakaa
  • 60 g medu – já dala 30 g medu
  • 20 g kokosového oleje
  • 120 ml mandlového mléka
  • špetka soli

Postup

1

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Na plech vyložený pečícím papírem dáme ořechy a pečeme cca 10 minut na 190-200 stupňů

2

Ořechy z trouby vyndáme a zbavíme je slupek – obalíme ořechy do utěrky a mnutím se slupky oddělí.

3

Dáme ořechy do mixéru a mixujeme, dokud z nich není pasta. Přidáme kakao, med, sůl a olej a znovu mixujeme. Nakonec přidáme mléko a mixujeme do třetice – všeho dobrého samozřejmě.

4

Skladujeme v uzavíratelné skleněné nádobě. Vydrží cca 3 týdny .

Poznámka

Medu jsem dala méně, nejsem klasický slaďouš a díky pravidelným detoxům, ať dobrovolným, tak povinným, jsem se odnaučila na sladké až přeslazené jídlo.
Stačí mi málo.

Krém se dá namazat na chleba, použít do palačinek, ovesných a jiných kaší, na domácí sušenky, dorty – cokoli. Nebo jen tak na lžičku, což je můj nejmilejší postup. :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Hruškový koláč s tvarohem

Sýrové sušenky

Rychlé pizzové topinky s sýrem, cherry rajčátky a bazalkou

Nadýchané banánky z odpalovaného těsta jako z cukrárny

Bezlepkový švestkový koláč s tvarohem

Jemný banánový chlebíček s vlašskými ořechy a zakysanou smetanou

Zeleninový bulgur s tuňákem a olivami

Super pálivé kuře

Ranní smoothie borůvky-meruňka-kiwi

Calzone di bietole

Vysokoproteinový čokoládový dort z dýně a bez mouky

Pikantní cuketová směs na topinky