Domácí třešňový džem s Jagermeistrem a badyánem

Třešně, badyán a panáček Jagermaistera. Velmi zajímavá kombinace chutí, která ozvláštní jinak tradiční třešňovou marmeládu. :)

Kitchen book

Autor

Rated 0.0 out of 5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300g vypeckovaných třešní
  • 3 lžíce cukru
  • 2 ks badyánu
  • 1 plátek želé
  • 1 panák jagermeistra

Postup

1

Třešne dáme do kastrůlku a na mírném pleni necháme spolu s cukrem a badyánem probublávat cca 20 minut. Plátek želatiny si zatím necháme naboptnat.

2

Po 20 minutách přidáme jagermeistra a necháme provařit ještě chviličku. Odstavíme z ohně a přidáme plátek želatiny který dobře rozmícháme. Ještě hořké plníme do sklenice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zdravý jarní salát s medvědím česnekem a okurkou

15 nejoblíbenějších receptů s cuketou

Makový chlebíček s vůní citrónu

Tenký skořicový koláč z odpalovaného těsta za půl hodiny

Chřestová polévka

Nakládaný lilek

Nejoblíbenější recepty na slané, sladké i bezlepkové muffiny

Dort s ovocem a dvěma druhy krémů pro celou rodinu

Pikantní udon nudle s tofu

Dětský dort (kočičí dort)

Noky s houbovým ragú

Fitness cuketové nudličky s rajčatovou omáčkou, černými olivami a parmazánem