Předehřejte troubu na 180 °C. Podle návodu uvařte lasagnové nudle. Opláchněte studenou vodou a dejte stranou.
V míse smíchejte smetanu, sůl, pepř, česnekovou sůl, mouku a 1/2 hrnku parmezánu.
V jiné míse smíchejte maso, špenát, 1 hrnek mozzarelly, zbývající 1/2 hrnku parmezánu a 1 hrnek smetanové směsi.
Přichystejte si pečicí plech (23 x 30 cm) a jeho dno vytřete tukem. Na každou těstovinu rozetřete 2 – 3 lžíce špenátovo masové směsi. Pevně srolujte a položte do vymazaného plechu. Až budou vedle sebe všechny rolky, všechny je polijte smetanovou směsí.
Posypejte zbývající mozzarellou a dejte do předehřáté trouby. Pečte zakryté 25 – 30 minut. Poté odkryjte a pečte dalších 10 minut, dokud sýr a smetana nezačnou tvořit bublinky. Vyndejte z trouby a posypte nasekanou petrželkou.
Před podáváním polijte jednotlivé rolky smetanovou omáčkou, která stekla na dno plechu.