Pappardelle s černým lanýžem

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • cca 250g čerstvých těstovin pappardelle
  • smetanu na vaření cca 250ml
  • lanýže cca 3-4 menší kuličky
  • salsiccia 1ks
  • pepř
  • sůl
  • olivový olej (cca 3 lžíce)
  • 1 malá cibule

Postup

1

Osmahněte cibuli na olivovém oleji a přidejte salsicciu nakrájenou na malinké kousky nebo jednoduše stáhněte kůži a vymáčkněte všechno maso ven a rozmačkejte ho nadrobno.

2

Jakmile se salsiccia opeče přidejte smetanu a pár kuliček lanýže nastrouhaných nadrobno. Dejte vařit osolenou vodu na těstoviny. Smetanu míchejte dokud vám nezhoustne, lehce ji opepřete a přidejte špetku soli.

3

Hotové těstoviny zceďte a promíchejte s omáčkou a přidejte ještě trochu čerstvě nastrouhaného lanýže a pořádně promíchejte.

4

Na každou porci těstovin pak ještě přidejte čerstvě nastrouhaný lanýž.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Těstoviny s pestem, chřestem a sušenými rajčaty

Jednoduchá indická máslová placka Paratha

Fazolový salát

Domácí jogurtová zmrzlina s višněmi

Lokše plněné zelím a hlívou

Bezlepkové krekry se sýrem a slunečnicovými semínky

Zdravá slaná čokoláda bez cukru s mandlemi smíchaná do 5 minut

Dokonalý domácí kávový likér

Jáhlová kaše s kapkou agáve, jahodami a kostičkou lindt

Banánové sušenky s ječnými vločkami a vlašskými ořechy

Paleo pštrosí vejce

Domácí bílý chléb bez kynutí a hotový do hodiny