Luxusní Raffaello krém z kondenzovaného mléka a bílé čokolády
Pokud milujete lahodné kokosové pralinky raffaello, pak si jistojistě zamilujete i tento vynikající krém. Ideální jako náplň do dortů, řezů ale i na palačinky či vafle. :)
Redakce
Autor
★★★★★0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
70 g kokosu
400 g neslazeného kondenzovaného mléka
200 g másla
200 g bílé čokolády
Postup
1
Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu. Do ohnivzdorné mísy nalámejte čokoládu, přidejte na kostičky nasekané máslo, vložte nad páru. Mísa by se neměla dotýkat horké vody, aby se čokoláda nesrazila.
2
Po rozpuštění odeberte z vodní lázně a za současného šlehání pomalu přilévejte kondenzované mléko. Vyšlehejte v nadýchaný krém. Nakonec do krému zapracujte kokos. Odložte do ledničky ztuhnout a použijte do libovolného dezertu. Dobrou chuť. :)