Jarní ředkvičková polévka

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 svazek ředkviček
  • hrst ředkvičkových listů
  • 1 velká cibule
  • 4 malé brambory
  • 1 kostka BIO zeleninového bujónu
  • 1 lžíce přepuštěného másla
  • 2 lžíce ricotty
  • sůl

Postup

1

Cibuli očistíme, nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Přidáme očištěné a na kostičky nakrájené ředkvičky a brambory. Necháme cca 3 minuty restovat. Přidáme vodu, zeleninový bujón, ředkvičkové listy a necháme vařit.

2

Jakmile je zelenina měkká, rozmixujeme polévku tyčovým mixérem na hladký krém. Vmícháme ricottu, ochutíme solí a můžeme podávat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Osvěžující okurkový sorbet jen ze 3 surovin

Koláč s meruňkami a se sušenkami amaretti

Pepřová omáčka se smetanou, hovězím vývarem, česnekem a cibulí

Vepřenky s hořčičnou kaší

Likér z ledových kaštanů

Kuskus s hráškem a žampiony

Black forest cupcakes

Krůtí játra na slanině

Bezový sirup

Osvěžující citronový koláč se sněhovými pusinkami

Luxusní ovesná kaše s čokoládou, banány a arašídovým máslem

Rychlé mini sekané se sýrem a slaninou