Jarní ředkvičková polévka

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 svazek ředkviček
  • hrst ředkvičkových listů
  • 1 velká cibule
  • 4 malé brambory
  • 1 kostka BIO zeleninového bujónu
  • 1 lžíce přepuštěného másla
  • 2 lžíce ricotty
  • sůl

Postup

1

Cibuli očistíme, nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Přidáme očištěné a na kostičky nakrájené ředkvičky a brambory. Necháme cca 3 minuty restovat. Přidáme vodu, zeleninový bujón, ředkvičkové listy a necháme vařit.

2

Jakmile je zelenina měkká, rozmixujeme polévku tyčovým mixérem na hladký krém. Vmícháme ricottu, ochutíme solí a můžeme podávat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pestrobarevný dort s duhovým srdíčkem uvnitř

Citronové kokosovo-mandlové kuličky bez cukru

Video: Lahodný krémový tiramisu cheesecake

Vymazlený domácí kečup s 5 druhy koření

Meruňková huspenina s bazalkou

Thajská pikantní polévka s krevetami – tom yum goong

Video: Nepečené ovocné energy tyčinky ve 3 krocích

Lávový dortík – nepečený šlehačkový dezert s karamelem

Medová kuřecí křidélka s rýžovými nudlemi

Video: Vláčný koláč s citronovou šťávou a lahodnou šlehačkou

Pečený květák okořeněný paprikou

Quinoa, lilek a sušené rajčata