Skladování potravin není jednoduché, a proto vám přinášíme několik tipů, jak na to. Podívejte se na těchto 18 zajímavých a praktických tipů a nechte se inspirovat :).
1. Cibule skladované v punčoše, vydrží až 8 měsíců
2. Jemné bylinky skladujte jako květiny. Dejte do pytlíku, zavažte gumičkou a dejte do lednice
3. Olejovité bylinky skladujte nasucho
Olejovité bylinky jako je tymián stačí zavěsit v pokojové teplotě.
5. Neskladujte cibuli spolu s bramborami
6. S bramborami naopak skladujte jablka
Bramboraby pak nebuou tak rychle klíčit.
11. Zabalte korunky banánů do folie
Vydrží o 3 až 5 dní déle, což je obzvlášť vhod, pokud kupujete organické banány.
Tento tip naleznete i v našem článku 15 Tipů do kuchyně.
12. Tento trik vám pomůže uchovat salát křupavý a čerstvý o týden déle
Papírová utětrka pohlcuje vlhkost, takže salát nebředne. I tento tip naleznete v našem článku 15 Tipů do kuchyně.