Jablečno-banánová přesnídávka

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1,5 kg jablek
  • 0,5 kg banánů
  • 50 dkg cukru (nebo dle chuti a sladkosti ovoce)

Postup

1

Jablíčka očistíme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Banán take nakrájíme na kostičky.

2

Ovoce podlijeme cca 1,5 dcl vody a dusíme do měkka.

3

Poté rozmixujeme tyčovým mixérem, dochutíme cukrem a ještě cca 10 minut povaříme.

4

Plníme horké do sklenic, pořádně uzavřeme a nezavařujeme, jen otočíme dnem vzhůru.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zdravá dýňovo-mrkvová bábovka s ořechy, co nestihne vychladnout

Video: Zapečený Hasselback steak plněný houbovou směsí a parmezánem

Osvěžující pomerančové nanuky s černým čajem

Zdravé a netradiční cuketové zelí s cibulí

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Zapékaná brokolice s česnekem a parmazánem

Zapékané topinky s houbami, sýrem a tymiánem

Video: Bramborová roláda naplněná sýrem, slaninou a klobáskou

Fit zapečené voňavé kuře s květákem a sýrem

Tuniaková tortilla

Video: Extra čokoládové palačinky se smetanově čokoládovou polevou

Rychlý třívrstvý Baileys dezert s čokoládou a sušenkami

Spaghetti al pomodoro