Jablečno-banánová přesnídávka

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1,5 kg jablek
  • 0,5 kg banánů
  • 50 dkg cukru (nebo dle chuti a sladkosti ovoce)

Postup

1

Jablíčka očistíme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Banán take nakrájíme na kostičky.

2

Ovoce podlijeme cca 1,5 dcl vody a dusíme do měkka.

3

Poté rozmixujeme tyčovým mixérem, dochutíme cukrem a ještě cca 10 minut povaříme.

4

Plníme horké do sklenic, pořádně uzavřeme a nezavařujeme, jen otočíme dnem vzhůru.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nebezpečně rychlé tiramisu

Video: Překrásné sladké pečivo z listového těsta 4 způsoby

Norské buchtičky s vanilkovým krémem a kokosem

Salát little gem s hovězím masem a glazovanými žampiony

Bazalkový hummus

Tvarohový koláč se zakysanou smetanou a jablky

Dokonalá tvarohová bábovka s vanilkou

Recept na domácí levandulový sirup a vanilkovo-levandulové sušenky

Čokoládové muffiny / cupcaky

Paštika z kuřecích jater

Rychlý závin plněný cuketou, šunkou a sýrem

Pečený losos zalitý křenovou omáčkou