Jablečno-banánová přesnídávka

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1,5 kg jablek
  • 0,5 kg banánů
  • 50 dkg cukru (nebo dle chuti a sladkosti ovoce)

Postup

1

Jablíčka očistíme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Banán take nakrájíme na kostičky.

2

Ovoce podlijeme cca 1,5 dcl vody a dusíme do měkka.

3

Poté rozmixujeme tyčovým mixérem, dochutíme cukrem a ještě cca 10 minut povaříme.

4

Plníme horké do sklenic, pořádně uzavřeme a nezavařujeme, jen otočíme dnem vzhůru.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vláčné dýňové cupcakes s čokoládovým mascarpone

Germknödel

Citronové kokosovo-mandlové kuličky bez cukru

Domácí svařák

Video: Nadýchané bochánky zapečené spolu se špenátovým dipem a 4 druhy sýrů

Kuřecí roláda plněná kuskusovou nádivkou

Exotické smoothie z manga a karamboly

Dýňový cheesecake se sušenkovým základem, čokoládou a karamelem

Lilkové růže z listového těsta, s parmazánem a špetkou oregána

Snadné nepečené banánovo-kokosové kuličky bez přidaného cukru

Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky – truffles

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Čočkový hummus – novinka mezi pomazánkami