Grilované brambory

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 velký brammbor, cca 200 g na porci
  • 1 cibule
  • sůl

Postup

1

Brambory důkladně umyjeme a uvaříme i se slupkou v osolené vodě do poloměkka

2

Do brambory opatrně uděláme zářezy tak, aby se plátky neoddělily (cca do poloviny)

3

Do každého zářezu vložíme kolečko cibule, osolíme

4

Grilujeme do měkka, až brambor a cibule zezlátne

Poznámka

Podáváme jako přílohu samostatně, nebo přelijeme jogurtovým dresinkem s bylinkami, koprem apod. Grilované brambory můžeme podávat i jako hlavní jídlo a v tom případě do zářezů k cibuli můžeme přidat ještě šunku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Hořčično-kukuřičné řízečky

Špízy z mletého masa

Video: Francouzské eclairs s vanilkovým krémem namáčené v čokoládové polevě

Parfait řezy

Grilovaná zelenina s hermelínem a tofu

Super rychlé nepečené čokoládové sušenky z ovesných vloček

Snadné sýrové tyčinky

Pomalu pečené hovězí na červeném víně se zeleninou

Kuřecí nudličky po thajsku s jasmínovou rýží

Cibulový květák s hráškem

Zdravé linecké cukroví

Tvarohový koláč se zakysanou smetanou a jablky