Banánový ovesný koláč

Výborný koláč z ovesných vloček a banánů, které při pečení provoní celou kuchyni.

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnek ovesných vloček
  • 1 hrnek špaldové mouky
  • 3 zralé banány
  • 1 vejce
  • 2 lžičky kypřicího prášku
  • 3/4 hrnku rostlinného mléka
  • špetka soli
  • 2 lžíce medu
  • 1 lžička perníkového koření
  • 2 lžíce kakaa
  • kokosový olej

Postup

1
Do mísy nakrájíme banány a vidličkou je rozmačkáme. Přidáme 1 lžíci medu a ostatní suroviny kromě kokosového oleje a kakaa.
2
Připravíme hladké těsto, které vlijeme do koláčové formy vymazané kokosovým olejem. Pečeme v troubě vyhřáté na 190 stupňů cca 25 minut. Hotový koláč necháme vychladnout.
3
Mezitím si připravíme polevu, kterou vytvoříme smícháním rozehřátého kokosového oleje, kakaa a 1 lžíce medu.
4
Polevu nalijeme na upečený koláč, ozdobíme ovocem a můžeme podávat.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: 6 originálních dezertů z mikrovlnky, hotových do 5 minut

Zdravé mrkvové lívance z podmáslí

Pečené brambory se zeleninou, pikantní cizrnou a tahini omáčkou

Jednoduché mandlové koláčky s marmeládou

Video: Lahodné nutellové tiramisu s vanilkou

Veganské mini klobásky

Thajská polévka s kokosovým mlékem

Sladké ENERGY KULIČKY – rychlovka bez cukru

Vepřové maso s brokolicí a rýžové nudle

Šťavnaté květákovo – batátové bochánky s česnekem a rozmarýnem

Video: Zdravé kadeřávkové chipsy bez výčitek, zato plné minerálů a vitamínů

Mrkvovo-jablkové muffiny (bez mouky)