Luxusní Raffaello krém z kondenzovaného mléka a bílé čokolády

Pokud milujete lahodné kokosové pralinky raffaello, pak si jistojistě zamilujete i tento vynikající krém. Ideální jako náplň do dortů, řezů ale i na palačinky či vafle. :)

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 70 g kokosu
  • 400 g neslazeného kondenzovaného mléka
  • 200 g másla
  • 200 g bílé čokolády

Postup

1
Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu. Do ohnivzdorné mísy nalámejte čokoládu, přidejte na kostičky nasekané máslo, vložte nad páru. Mísa by se neměla dotýkat horké vody, aby se čokoláda nesrazila.
2
Po rozpuštění odeberte z vodní lázně a za současného šlehání pomalu přilévejte kondenzované mléko. Vyšlehejte v nadýchaný krém. Nakonec do krému zapracujte kokos. Odložte do ledničky ztuhnout a použijte do libovolného dezertu. Dobrou chuť. :)
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dýňový chlebíček

Netradiční štrůdl s perníkem

Květákovo-fazolové placičky

Kuřecí „čína“ s paprikami, česnekem a balsamikem za půl hodiny

Čokoládový dort z červené řepy

Jablečné závitky v rýžovém papíru

Obrácený banánový koláč

Domácí ovesné mléko

Vynikající hovězí na červeném víně pro jednoho

Rychlé domácí mandlové mléko :-)

Čokoládovo- cuketový chlebíček s arašídovou šlehačkou

Tenké domácí hranolky z trouby