Výpečky z vepřového masa

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 kg vepřového boku
  • 2 velké cibule
  • 7–10 stroužků česneku
  • 2 dl vývaru z vepřového masa
  • 2 dl piva
  • sůl, pepř, kmín

Postup

1

Vepřový bok vykostíme, nakrájíme na kostičky a dáme do pekáčku. Cibuli a česnek nakrájíme na kolečka a navrstvíme na maso. Podle chuti okořeníme kmínem, solí a pepřem. Podlijeme vývarem a pivem.

2

Dáme do trouby na cca hodinku a půl. Během pečení otáčíme a podléváme výpekem. Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lasagnové rolky se špenátem, parmezánem a mozzarellou

Čokoládový dort

Mrkvový dort

Pečené brokolicové kuličky se sýrem a česnekem

Kuřecí satay

Domácí masová pomazánka

Kuřecí kapsa

Fitness skořicový mugcake za 5 minut

Video: Extra čokoládové palačinky se smetanově čokoládovou polevou

Pražená cizrna se skořicí a cukrem

Řecká musaka

Křupavé kotlety plněné sýrem a slaninou + video