Výpečky z vepřového masa

Výpečky z vepřového masa

Ingredience na 4 porce

  • 1 kg vepřového boku
  • 2 velké cibule
  • 7–10 stroužků česneku
  • 2 dl vývaru z vepřového masa
  • 2 dl piva
  • sůl, pepř, kmín

Postup

Celkový čas přípravy: 120 min

1

Vepřový bok vykostíme, nakrájíme na kostičky a dáme do pekáčku. Cibuli a česnek nakrájíme na kolečka a navrstvíme na maso. Podle chuti okořeníme kmínem, solí a pepřem. Podlijeme vývarem a pivem.

Výpečky z vepřového masa
2

Dáme do trouby na cca hodinku a půl. Během pečení otáčíme a podléváme výpekem. Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem.

Mohlo by vás zajímat: Hlavní jídla, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře