Těstoviny s ricottou a avokádem

Avokádo mám tak ráda, že bych si ho nejraději dala do každého jídla. Do každého se ale nehodí, tak jsem ho použila alespoň do těstovin.

Na skok v kuchyni

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g těstovin (v případě bezlepkové diety použijte bezlepkové těstoviny)
  • 1 hrst lístků bazalky
  • 1 malá hrst ořechů (piniové, vlašské, kešu)
  • šťáva z půlky limety
  • 1 avokádo ready to eat (oloupané a odpeckované)
  • 1 stroužek česneku
  • 3-4 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce ricotty
  • 50 g nastrouhaného parmazánu + několik hoblinek na ozdobu
  • 50 g anglické slaniny
  • 3 sušená rajčata (naložená v oleji)
  • sůl, mletý pepř

Postup

1

Těstoviny si uvaříme podle návodu.

2

Do blenderu si dáme bazalku, ořechy, šťávu z limety, avokádo, česnek, olivový olej, ricottu, sůl a pepř a vše důkladně promixujeme na pesto.

3

Uvařené těstoviny smícháme s avokádovým pestem, přidáme nakrájená rajčata a nastrouhaný parmazán. Opatrně vše promícháme.

4

Na pánvi si vysmažíme na kostičky pokrájenou slaninu.

5

Těstoviny dáme do krabičky nebo na talíř a posypeme hoblinkami parmazánu a opečenou slaninou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Snadný pudinkový dezert s malinami a kousky sušenek

Kuřecí prsa plněná dýňovou nádivkou

Bramborové šišky s perníkem a jahodovou pěnou

Mini blueberry bakewells

Brownies cupcakes

Pikantní kuřecí prso s nivou a brokolicí

Domácí toblerone

Losos s květákovou kaší

Cukety zapečené s parmazánem

Zdravé cuketové lasagně s voňavými bylinkami

Domácí rýmovníkový sirup

Black forest cake