Ovesné muffiny s cottage a zeleninou

Katka Komendirová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 125 g másla
  • 2 vejce
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 150 ml mléka
  • 175 g ovesných vloček (já dala 100g vloček a 75 g hladké špaldové mouky)
  • 1 balení cottage sýra (150 ml)
  • zelenina (hrášek, kukuřice, červená paprika)
  • sůl, pepř
  • bylinky (tymián, oregáno)

Postup

1

Vyšleháme si máslo s vejci, po té přidáme cottage, mléko, vločky smíchané s moukou a práškem do pečiva. Přidáme hrášek, kukuřici a na jemno nakrájenou papriku, dochutíme solí, pepřem a bylinkama.

2

Nandáme do košíčků na muffiny a pečeme na 180°C asi 20 minut.

Poznámka

Recept je výborný v tom, že si ho každý může upravit podle svého. Poměr ovesných vloček a mouky si upravte podle svého, můžete dát jen mouku. Zeleninu si dejte jakou máte rádi, místo cottage sýru lze nastrouhat tvrdý sýr, je možné přidat nakrájenou šunku, i bylinky si můžete obměnit. Možnostem se meze nekladou – DOBROU CHUŤ :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vláčný jahelník se švestkami

Slaný koláč s brokolicí a modrým sýrem

Video: Hvězdný jablečný koláč z listového těsta

Špenátová roláda plněná sýrem, šunkou a tvarohem

Spaghetti al pomodoro

Císařský trhanec – kaiserschmarrn

Krůtí asijská směs se šafránovou rýží

Video: Máslové košíčky s vanilkovým žloutkovým krémem z Hongkongu

Domácí křupavé bagety s dýňovými a slunečnicovými semínky

Dýňové čtverečky s vanilkovým krémem a skořicí

Arašídové raw kuličky

Pečená dýně hokkaidó s medovo-česnekovou zálivkou