Tenký skořicový koláč z odpalovaného těsta za půl hodiny

Netradiční koláč s příjemnou vůní skořice a těstem lehkým jako pírko. Recept je ideální, když potřebujete připravit něco výborného rychle a ušpinit při tom co nejméně nádobí. 🙂
  • Doba přípravy: 30 minut

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

Krok 1

Do hrnce vlijte vodu, olej a máslo. Nechte vše rozpustit a přiveďte k varu.

Krok 2

Poté přisypte mouku se solí a promíchejte dohladka, až se těsto odpeluje od stěn rendlíku.

Krok 3

nechte těsto lehce vychladnout a vmíchejte vejce.

Krok 4

Plech vyložte pečícím papírem a lehce vymažte olejem. Těsto rozprostřete na plochu plechu do tenka. Posypejte směsí cukru a skořice.

Krok 5

Předehřejte troubu na 180 °C a pečte přibližně 20 minut nebo dozlatova.

Ingredience

  • 200 ml vody
  • 50 g másla
  • 50 ml oleje
  • 130 g hladké mouky
  • špetka soli
  • 3 vejce
  • 5 lžiček krupicového cukru
  • mletá skořice
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pečená krůtí prsa s medem a slaninou

Krásné ořechové vánoční cukroví „Sněhové koule“

Rychlé gnocchi s houbami,parmazánem a červeným vínem

Smíchat a upéct – Bleskový makový koláč s jablky

Vepřová panenka s čokoládovo-pomerančovou omáčkou

Kávový likér z domácího salka

Video: Nepečené ovocné energy tyčinky ve 3 krocích

Mrkvový dort

Trhanec se skořicí

Video: Nadýchané máslové rohlíčky skvělé ke snídani

VIDEORECEPT: Cuketový koláč

Domácí housky z kynutého těsta