Postup
Krok 1
Oddělte žloutky od bílků. Do rendlíku vložte máslo, kakao, voda, cukr a nechte rozpustit. Vmíchejte žloutky, mouku smíchanou s práškem do pečiva a dobře vše promíchejte.
Krok 2
Těsto nalijte do plechu s okraji o velikosti 35×35 cm vyloženého pečícím papírem. Pečte v troubě předehřáté na 160 °C přibližně 25 minut. Poté nechte vychladnout. Bílky vyšlehejte s cukrem a pudinkem do sněhu. Naplňte směsí cukrářský sáček a nastříkej na korpus dole 5 pruhů, poté tři a nakonec 2. Vraťte do trouby předehřáté na 140 °C přibližně 15 minut nebo dokud nezačne sníh lehce chytat barvu.
Krok 3
Vyndejte z trouby a nechte úplně vychladnout. Nasekejte čokoládu na malé kousky. Všechny ingredience na polevu kromě čokolády vložte do rendlíku a nechte rozpustit. Poté odstraňte z plotny a vmíchejte i čokoládu. Rozmíchejte dohladka, nechte trochu zchladnout, a poté přelijte polevou hotový zákusek. Vložte do lednice aspoň na hodinu zatuhnout a krájejte nožem namočeným v horké vodě.