Jemná jogurtová marináda s bylinkami

Marináda vhodná ke grilování, nakládání i jen tak k masu či zelenině. Výslednou chuť si můžete částečně přizpůsobit podle sebe, přidejte bylinky, které máte rádi. Marináda je chuťově velmi jemná, takže je vhodná i pro děti. 🙂

  • Doba přípravy: 10 minut

Ingredience

  • 250 g bílého jogurtu
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžička mleté červené papriky
  • trochu sójové omáčky
  • bylinky dle chuti
  • sůl

kotlety_v_bramborach _jogurtova_marinada_(2)

Postup

  1. Všechny ingredience promíchejte v hladkou marinádu. Sójové omáčky i bylinek dejte dle své chuti.
  2. Do hotové marinády můžete naložit maso, či ji použít k masu či zelenině jako omáčku za studena.

BEZ KOMENTÁŘE