Jemná jogurtová marináda s bylinkami

Marináda vhodná ke grilování, nakládání i jen tak k masu či zelenině. Výslednou chuť si můžete částečně přizpůsobit podle sebe, přidejte bylinky, které máte rádi. Marináda je chuťově velmi jemná, takže je vhodná i pro děti. 🙂

  • Doba přípravy: 10 minut

Ingredience

  • 250 g bílého jogurtu
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžička mleté červené papriky
  • trochu sójové omáčky
  • bylinky dle chuti
  • sůl

kotlety_v_bramborach _jogurtova_marinada_(2)

Postup

  1. Všechny ingredience promíchejte v hladkou marinádu. Sójové omáčky i bylinek dejte dle své chuti.
  2. Do hotové marinády můžete naložit maso, či ji použít k masu či zelenině jako omáčku za studena.
ZDROJvarimesvendy.cz
Sdílejte
Vendula Špetlíková
Vendy je se svým přístupem v dnešní době ojedinělá. Je to normální mladá maminka dvou dětí, která ráda vaří a peče. Navíc šla svou vlastní cestou, takže vaří jednoduše, z dobře dostupných surovin a nejvíce klasická česká jídla. http://varimesvendy.cz/o-mne Všechny fotografie receptů Vendy nafotila sama ihned po jejich uvaření či upečení, takže pokrmy na fotkách vypadají tak, jako ve skutečnosti. Vendy podporuje a doporučuje české firmy! http://varimesvendy.cz/recepty V současné době se úspěšně na trhu prodává její vlastní kuchařka. Kuchařka obsahuje přes 430 receptů, přes 250 stran, co recept – to obrázek hotového pokrmu. Kuchařka, která nesmí chybět v žádné domácnosti. http://varimesvendy.cz/e-shop

BEZ KOMENTÁŘE