Domácí medové máslo se skořicí

Domácí recepty a výrobky vždy potěší ze všeho nejvíce, když chcete někoho podarovat. Pokud se zrovna necítíte být velkými umělci, zkuste něco uvařit – třeba vyzkoušejte tento jednoduchý recept na domácí medové máslo se skořicí. Hezky se hodí k toastovému chlebu, ale i ke sladkému – třeba vánočce nebo do rannímu müsli. 🙂

  • Doba přípravy: 30 minut

Ingredience

  • 220 g másla, pokojové teploty
  • 1 hrnek moučkového cukru
  • 1 hrnek medu
  • 2 lžičky skořice

Postup

  1. Ve velké míse rozšlehejte máslo, aby bylo nadýchané.
  2. Přidejte cukr, med a skořici. Šlehejte na nízké otáčky, dokud není vše dobře promíchané.
  3. Máslo nalijte do sklenic a dobře uzavřete. Skladujte v lednici, kde vydrží několik měsíců.
  4. Servírujte změklé na pokojovou teplotu.

 

BEZ KOMENTÁŘE