Domácí fitness kapustové chipsy s olivovým olejem a solí

Dietní varianta brambůrků, kterou připravíte do 20 minut se vším všudy. Lehce křupavé, ale nenasáklé olejem a příjemné chuti. 🙂

Zeleninové chipsy mi vždy chutnaly více, než klasické bramborové, a proto jsem neváhala a zkusila i tento recept. K mému překvapení byly výborné – jedli i ti, kteří kapustu zrovna v lásce nemají :).

  • Doba přípravy: 20 minut
  • Porce: 2

Ingredience

Postup

  1. Předehřejte troubu na 180 °C. Plech vyložte pečícím papírem.
  2. Kapustové listy opatrně ostříhejte od menších lístků a ty vložte do mísy.
  3. Zbavte lístky přebytečné vody.
  4. Vyskládejte kousky kapusty na plech a pokapejte je přibližně lžící olivového oleje a posypte mořskou solí.
  5. Pečte v troubě, dokud nejsou listy lehce nahnědlé, přibližně 10 až 15 minut.

BEZ KOMENTÁŘE