8 svěžích limonád do parných dní

Tyhle skvělé čerstvé limonády se hodí během každého ročního období, protože vody bychom měli denně vypít alespoň 2 litry. Tak proč si ji trošku neosvěžit novou chutí? Kterou si půjdete připravit? :)

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 1. Citrón a okurka

  1. Ve džbánku smícháme 10 šálků vody
  2. okurku a citrón nakrájené na kolečka,
  3. 1/4 hrnku čerstvé, jemně nasekané bazalky,
  4. 1/3 hrnku čerstvé, jemně nasekané máty.
  5. Uchováváme v lednici. Podáváme s ledem.

2. Jahody a limetka

  1. Ve džbánku smícháme 10 šálků vody,
  2. 6 jahod a 1 limetku nakrájenou na kolečka,
  3. 12 lístků čerstvé, jemně nasekané máty.
  4. Uchováváme v lednici. Podáváme s ledem.

3. Ostružiny a šalvěj

  1. Ve džbánku smícháme 10 šálků vody,
  2. 1 hrnek jemně rozdrcených ostružin,
  3. 4 lístky šalvěje.
  4. Uchováváme v lednici. Podáváme s ledem.

4. Meloun a rozmarýn

  1. Ve džbánku smícháme 10 šálků vody,
  2. 1 hrnek na kostičky nakrájeného melounu,
  3. 2 rozmarýnové stonky.
  4. Uchováváme v lednici. Podáváme s ledem.

5. Ananas a máta

  1. Ve džbánku smícháme 10 šálků vody,
  2. 1 hrnek na kostičky nakrájeného ananasu,
  3. 12 lístků čerstvé, jemně nasekané máty.
  4. Uchováváme v lednici. Podáváme s ledem.

6. Jablko a skořice

  1. Ve džbánku smícháme 10 šálků vody
  2. 1 hrnek na kostičky nakrájeného jablka
  3. 2 tyčinky skořice,
  4. 2 lžičky mleté skořice.
  5. Uchováváme v lednici. Podáváme s ledem.

7. Granátové jablko, ostružiny a třešně

  1. Ve džbánku smícháme 10 šálků vody,
  2. 1 hrnek vypeckovaných třešní,
  3. 1/2 hrnku ostružin,
  4. 1/2 hrnku semínek granátového jablka,
  5. špetka himalájské krystalické soli.
  6. Uchováváme v lednici. Podáváme s ledem.

8. Jahody, ananas a hruška

  1. Ve džbánku smícháme 10 šálků vody,
  2. 1/2 hrnku jahod,
  3. 1/2 hrnku na plátky nakrájeného ananasu,
  4. 1 hrnek na plátky nakrájených hrušek,
  5. špetku himalájské krystalické soli.
  6. Uchováváme v lednici. Podáváme s ledem.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zapečená cuketa s rajčatovou omáčkou marinara

Lososové špízy s cuketou a sýrem

Králičí kousky s mangem a zázvorem

Video: Asijské pečené kuřecí nudličky v sezamové omáčce s medem

Kuřecí prsíčko v rozmarýnovém kabátku

Panenka zapečená v ochucené bramborové kaši

Mandlové linecké s malinovou marmeládou

Sladcí šneci z kynutého těsta s tvarohem a rozinkami

Poctivá květáková polévka, která skutečně zasytí

Afrika řezy ze špaldové mouky

Cizrnovo-mrkvová polévka se zázvorem a kurkumou

Celozrné špagety s rajčaty a mozzarelou